15 fragor att stalla gallande forsta dejten

15 fragor att stalla gallande forsta dejten

Forsta dejten kan besta nervost. Du vill gora ett bra intryck men du vill inte prata eller forfragan misstag grej. Ett fason att undvika obekvama tystnader eller spanda samtal ar att ejakulera forberedd med nagra fragor att stalla till din dejt. Har ar 15 fragor att stalla kungen forsta dejten:

  1. Va gillar du att bega kungen fritiden?
  2. Hur sa jobbar du med?
  3. Var vaxte du upp?
  4. Var bor du nu?
  5. Kan du beratta lite om din stam?
  6. Reser du mycket?
  7. Vilken ar din favoritresa?
  8. Hur sa ar din favoritmat?
  9. Vilket ar ditt favoritdjur?

Hall en jamvikt

Att stalla fragor gallande en forsta dejt ar ett utmarkt fason att inlara uppfatta nagon. Det ar dock betydelsefullt att finn en balans mellan att stalla forut otaliga fragor och ej till fyllest manga. Om du staller pro atnjuta fragor inneha du foga att prata ifall och om du staller pro massa fragor kanns det som om din dejt blir grillad fran polisen! Sikta kungen 10-15 genomtankta fragor som ger dig en battre tolkning om vem de ar som person utan att de kanner sig obekvama. Det spelar ingen roll att du kan allting ifall personen ifall de inte vill samlas upprepa!

Lar dig nagot efter varje undra

Det ar centralt att inte enkom stalla fragor pro att stalla fragor. Det kommer leda till att du inte lar dig nagot bra eller fangslande. Stall istallet fragor som du vill vara medveten om svaret kungen, eller som ar bra pro dig att kanna till. Plocka till foredome be om nagot siffra 13: Vilken ar din favoritaktivitet? Svaret kungen den arme fragan kommer att bidra dig mojligheten att organisera en roligare dejt framover, ifall du gor det visar det samt att du lyssnade.

Stall fragor du allena tycker ar intressanta

De why Latinas women are awesome basta fragorna ar de som du tycker ar intressanta att stalla och som ger dig en inblick i vem din dejt ar som person. Ifall du ej ar hagad fran deras genmale ar det troligt att de kommer att klara av se det och det kommer att resultera i en prekar eller stram pratstund. Du bor ocksa slingra att enbart stalla jada- eller nej-fragor, ifall din dejt ar skakis sa kan det annars leda till att de tar den klarna vagen och enkom sager acceptera eller nej!

Lat konversationen flyta

Ett vanligt felsteg som otaliga utfor ar att de bara fokuserar gallande att stalla fragor. Att stalla fragor ar relevant, men varenda inte radd pro att bevilja konversationen flyta om det passar. Ifall du allena far fragan om du inneha ett husdjur sa bor du respondera gallande fragan, men istallet pro att stalla nasta be om nagot kanske du kan skriva en rolig historia ifall ditt husdjur. Det visar kopiost mer fran din personlighet, samt motverkar att dejten kanns styv.

Var inte en papegoja

Ett till vanligt fel ar att man beter sig som en papegoja. Det vi menar med det ar att man vanligtvis staller exakt synonym undran tillbaka. Enar tvingas den andra personen skapa allt arbetsplats, vilket kan leda till att hen blir vresig. Anvand dig istallet av tipsen som vi pratade ifall fordom och test uppratta gallande konversationen. Ifall du tycker att fragan ar ytterst intressant sa kan du stalla samma undran ater, men utfor ej det pro ofta. Sen kan du alltid samt ga tillbaka till en fordom fraga som du fick och stalla den jag, da kan du stalla synonym sporja utan att besta en papegoja.

Anvand information du redan inneha

Nar ni mota kungen forsta dejten sa ar det troligtvis inte den forsta gangen ni pratar med varandra. Ni har troligtvis redan pratat med varandra gallande en dejtingsida, eller sa kanske ni redan inneha traffats i riktiga livet i genom vanner. Men saken ar den att man vanligtvis inte kommer in i forsta dejten helt blind, och du bor forbruka information du redan inneha nar du staller fragor. Om du gar gallande en dejt med nagon som hoppar fallskarm, da nog en undran kan vara hur det kanns att skapa det, eller nar forsta gangen hen hoppat fallskarm varenda. Prov gora dina fragor en aning mer personliga, oftast leder det till samtalsamnen som din dejt gillar, vilket i sin svang leder till en roligare dejt!

Sammanfattning

Att stalla fragor pa en forsta dejt ar ett utmarkt fason att inlara kanna nagon. Men se till att fragorna du staller riktig har nagon vikt pro dig. Du behover ej heller vara forskrackt att enkom samspraka med varanda, nog driva lite och beratta historier. Att ha en lista i huvudet med fragor ar en bra start, men se det ej som en punktlista som du tvingas skrida igenom. Kom ihag att en dejt ar roligare ifall den ar avslappnad, och vem vet, den du traffar nog ar den ratta!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *