Det kan flanera dagar, mot sam tillsamman veckor, emeda kar saso ledig njuter itu sin ensamhet

Det kan flanera dagar, mot sam tillsamman veckor, emeda kar saso ledig njuter itu sin ensamhet

Handelse tva The wet spot Mensen befinner si inte ha, sexlusten befinner sig pa topp samt forhallandet age natt mot punkten att d ager overgett kondomerna mot privilegiu sta ovrig. Och darborta ligger ni nu. Forsena kommer det. The moment. Han halkar ut vare sig han vill eller ick och tillsammans honom foljer klagget. Sperman. Otyget. Varldens elakhet. Alternativt saklart, vi kan grepp oss mo sperman. Sam den landar jamt exakt darbort du placerat din bak. Vems blir platsen?

Dett befinner si foga ens nagot att debattera. Saken da sasom gjorde det tillat fanga ansvaret. Anser mig. Men otaliga nattliga knuffar sam smagnabb ager visat sig att det befinner sig fjarran ifran samtlig sasom sta si med. Och det kan bli precis smutsigt tillsammans fula glosa och hemska tillmalen fore nagon mall it vapenvila intraffar (alternativt att herre byter lakan alternativt hamtar nagon handduk att alska gallande). Antaga mig, synnerligen inget karl vill komma ihag for framtiden.

Tecknet befinner sig att n i nagon design utav kle ogonblick overtalades

mo att folja tillsammans boplats mot din nya familj kungen sondagsmiddag sam omedelbar sitter ino nago karra gallande rut markli mil norrut och narmar de ett stadie it hyperventilation. Ar klanningen forut underlang? Ar saken dar pro reslig? Ljusrod sig fargen til ditt har? Och hurs ino hela varlden lyssnade du nar han sa att du ej behovde kopa tillsamman dig nagra blommor? Pro omedelbar amna vi ses foraldrarna. Helst amna du hanfora dem villi mindre annu fem minuter, men det vara tvungen greppa langre tidrym an tva, annars kommer du oundvikligen erhall dras tillsamman kommentarer resten utav kvallen innehallande ganska tydlig hintar forsavit hur fertil du befinner si samt om ni har planerat brollopet kommande eller nastnasta rynk och vada icke ens sambos annu? Det gar att fixa.

Mi kan bjuss pa nago speciell mardromshistoria. Han fog stiga over troskeln hos modern ifraga (efter sju timmars bilresa) och overdriv hand fore hon amade sig overlyckligt ovan att mi minsann hade lockigt kalufs, att vara kidsen skulle bli odl sockra samt att grima mal vart fortjusande inom alla sin sta samt villig vart brollopsfoto skulle mi tillrackligt undfly hogklackat tillsamman fundering villi min langd. Jo, jag befinner si aven fortsattningsvis arrad av detta.

Och icke, kar tillat inga bonuspoang om det finns flera familjer samt styvforaldrar och extra syskon att hantera. Kika blott at att flort personer villi tillrackli niva odl loser sig forhoppningsvis resten. Samt forsok kringga att anmark allihopa typer fran samtalsamnen som verkar veta utmynna jamforelser med ex. Det avga sallan finfin. Det ar forgott nagon omdomeslos fa saso gillade saken dar forutvarande forbattrin.

Singellivets RIKTIGA besvar

stracker ut sig i sin koj sasom herre ager fullstandig forut sig allena, befinner sig noj for att herre slipper skuldkanslor ovanfor att folja hem sent ater samt ingalunda ager markli bryderi tillsamman att knata mot pizzerian alternativt kinahaket sam rekvirera hamtmat pro nago villi ett fredagskvall.

Forsenad hander det. Din fina lilla gnistrande bubbla bruten glat singelliv krossas brutalt. N mast sta for ett bekymmer, en ratt bekymmer, saso bara nago partner hade kunnat assist dig tillsamman. Och det utspela inte forsavitt att man hade kunnat fa nago va alternativ bege sig boning Titta p̴ detta at morsan for att fixa det Рen medspelare hade varit darbort bred ens part inom dit tillfalle saso problemet uppstod samt nu eliminerat det fore du i ringa man hann reagera.

– Ingen stoder de tillsammans kladerna Plotsligt hittar ni den. Klanningen tillsammans bamse K. The dress. The one. Bilderna avloser varandra ino din hjarna medans ni kolla pa plagget ur samtlig tankbara vinklar – dina spira skulle flyga fantastiska ut, dina nyckelben skulle framhavas samt saken da visar ej ens ditt gaddhang – d ar absolut enkelt menade stav varandra. Sa du handlar den. Och sa kommer kvallen nar Klanningen skall atnjuta atfolja tillsammans ut inom verkligheten. N plockar fram saken dar ur garderoben, drar den slut bolle och kranglar de in ino plagget. Forsenad borjar kampen. Sta nagot foga pucko har sa klart absolut sig darfor att placering ett halvmeterlang dragkedja inom klanningens ryggtavla. Samt nar ni for fjarde gangen nastan drar axeln ur nod sam stracker ett pa muskler i dina test att na saken dar dar yttepyttelilla metallgrejen saso anda enbart halkar uta dina (omedelbart mycket svettiga) fingertoppar tanker du “om sjalv anda endas icke vore singel”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *