Soker du en flort och ett engangsligg?

Soker du en flort och ett engangsligg?

C date BLUFF sida deluxe

Konversera om att man blev vilseledd. Hittade en recensions-sida gallande svenska som verkade toppenserios. Listade manga olika dejtingsidor varav c-date fatt basta betyget gallande all satt.

Finns vissa profiler som nog ar naturlig, men 9/10 ar bara bluff och sana som forsoker dra para ovanfor en till andra betalsidor.

Varning for C-Date!

Jag vill varna varenda som funderar pa medlemskap hos C-Date! C-Date ar inte serios och innehaller mangder av falska profiler och rufflare. Arme ar mina erfarenheter efter nagra manaders betalt Premiummedlemskap.

1. Portrattera pro allting i varlden ej billiga 3-dagars prova-pa Premiummedlemskap och andra introduktionserbjudanden. Efter det kan ni inte radera er profil utan att forst racka ett fax till foretaget i Luxemburg och knysta upp Premiumtjansten. Troligen hinner autofornyelsen fran Premiumtjansten inleda innan ni ens hunnit fatt tag pa en fax! Da blir ni debiterade for en 6-manadersperiod vilket betyder att uppemot 3000kr dras fran det VISA/Mastercard ni anvande intill registreringen.

2. C-Date ar fullt av falska profiler och rufflare. Det finns enstaka seriosa profiler men som maskulin besokare ar det som att eftersoka en nal i en hostack. Orsaken till mangden falska profiler ar att bedragarna utnyttjar det kvinnliga gratisabonnemanget vilket inneha fler funktioner som tex chat. Ingen ID check gors kungen gratisabonnemang vilket utfor det ohindrat fram forut bedragare.

3. C-Date support svarar sallan gallande dina fragor betraffande holländska damer som vill gifta sig klagomal. Du far mest en massa fardigskivna besked i still med att C-Date tagit emot ditt fall och jobbar med standiga forbattringar. Sedan hander inget.

4. Sjalv fick till slut tag gallande en av C_Dates hogre chefer ( fransyskan Laetitia Pateau) via jobbnatverket LinkedIn. Hon har en profil dar med likadan namn men anmarkningsvart ingen bild pa sig sjalv! Forut att skapa en lang historia foto sa framforde jag karna reklamation till henne och fick slutligen tillbaka pengarna forut 6-manaders abonnemanget.

FordelarInte en enda. Tillika om andra dejtingsajter som Motesplatsen och HappyPancake ocksa dras med falska profiler sa ar de ej i narheten av C-Date

C-Date ar charlatan.

Bluffbolag som har fejkade konton. Drar alltsammans beloppet fast domslut pastar att det ar ett abonnemang. Da sjalv registrerade mig kunde man sags upp konton och det skulle avslutad efter visst massa veckor.

Forstar varfor de drar hela beloppet gallande en gang sa dom skall brandskatta at sig sa ofta som mojligt. Bad de presentera vart i avtalet det star men det pro domslut inte. Polisanmal och sprid detta till sa manga som mojligt sa ej fler blir lurade.

C-date-ruffel o fiffel

Blev nyss medlem, det skulle kosta 694:-/6man de drog 2694:- grr, vilket smuts, foradla skojeriet, sjalv skulle aldrig ga med for 2694:-, de inneha en en funktion pro att valja

antal man pro medlemsskap och kostnad, kryssar man i ett val sa blir priset de drar anda ett annat, vilket ruffel och bag, genast vill sjalv lamna karna medlemsskap

men det finns inga kontakt bestyr, de har en vagledning som ej fungerar for mig, sjalv ar ej kvalificerad att knysta upp karna medlemsskap an, hahhaha, vilket skiit.

interdate (c-date) riktig humbug

Fick forut ca en vecka darefter ett mail ifall betalningspaminnelse fran om att min auto betalning for c-date inte gatt att utfora. Enar min forundran va att jag har noll medlemskap va jag vet. Sa mejlade da och fragade om detta. Enar utslag inte kunde foreta en dragning fran mitt mastercard den 7/7-2012. Det ar altsa en 3man betalning sjalv hade och utslag kunde ej atnjuta avta 1400kr intill sista dragningen 2012. Altsa det ar ar 2015 idag. Dom har suttit i narmare 2.5ar utan att avsanda en undra. Na genast kom det ett krav gallande ersattning. De skickade samt en ip adress som jag anvant spann registrering -2010 men den visade sig att ej passa. Och logga in gallande c-date med uppsyn meil funkade inte, fanns ej registrerad far jag pa inlogg sidan. Dom vill ha idag 1600kr pro detta. Det star ju i det samforstand man inneha godkannt. Domslut hotar sa klart med inkasso. Men darfor detta ar struntprat och antaga inte pa att domslut har svenska indrivare i sverige lm det nu ej ar bandidos men 1600kr ar ej pa rak arm natt o mucka ifall. Men sjalv har inte kunna atnjuta ett e-post pa uppsyn pakt sa da far utslag beredvilligt skicka inkasso.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *