De flesta manniskor simulera vara konstig an hur sa de ar, eller presenterar det som sadant

De flesta manniskor simulera vara konstig an hur sa de ar, eller presenterar det som sadant

Kika aven till att lagga in manga bilder istallet pro enbart ett bild. Anvandare sveper oftast ej at hoger kungen profiler som blott har ett foto. Glom foljaktligen ej att lagga upp nagra bilder kungen dig jag som kan bidra dem en ide.

Och om du ej ar forvissad pa vilka bilder du ska lagga upp kan du be nagra vanner om det. Eller sa kan du gora en efterforskning pa nagra webbplatser dar folk betygsatter dina foton. Fran dessa fog ar din profilbild var forsta Tinder anknytnings-taktik.

1.2 Tinder Bio

Tinder-bio ar var andra Tinder anknytnings-taktik. Att skapa en Tinder-biografi ar valfritt, men det ar centralt att du skapar en. Darjamte behover du inte spendera ofta epok gallande att skapa en Tinder-bio. I och med Tinder-bios ar typ korta och koncisa.

Foljaktligen behover du ej besta slorov nar du utfor detta. Tinder har en barriar kungen 500 ord for att skapa en bio. Du kan portratt karakterisera dig jag i din bio. Men var noggrann med att ej vara pro lang, i och med brukare ej tycker om att lasa romaner.

Darfor kan du skapa en simpel och enkel bio. Du kan namna dina aktiviteter i din Tinder-bio. Till exempel, fraser som “Master of basketball” eller “Gru Gamer” ger foto information ifall dig och detta ar ett roligt tillvagagangssatt. Du kan skapa din bio och snara fler matchningar genom att kora fraser som dessa. Fran dessa skal ar din biografi nodvandig for Tinder.

2 – Knysta

Kungen Tinder ar dina konversationer ett annat element som rentav bosniska skönhet kvinnor sexiga betyder nagot. Att bli matchad betyder inte att anvandaren ar kar i dig, sa det finns nagra grejer du bor gora nar du kontaktar personen du matchade med. Sa lat oss plocka en glimt gallande dem.

2.1 Introduktion till pratstund

Forut Tinder ar ditt intro nog det viktigaste elementet. Nar du borjar en pratstund tvungen du forst besta skon. Pa sa satt kan du rora dig mer exakt. Tillika, nar du borjar samspraka;

Fraser som dessa ar rentav daliga initial konversationer som inte fangar anvandarnas uppmarksamhet. Foljaktligen kommer du sannolikt ej att kunna ta uppmarksamheten fran personen du matchas med.

Hur otaliga snarlika meddelanden tror du att det finns i en kvinnlig anvandares inkorg? Vand dig foljaktligen till mer intressanta don for att fresta hennes uppmarksamhet. Pro ett battre intro, ta en titt gallande profilen forut anvandaren du matchade med och undersok deras hobbyer sa att du kan ha ett mer effektivt intro.

Du matchade till foredome med en person och nar du tittade gallande hens Tinder-profil sag du att hon tycker om metalmusik. Forut detta kan du bega en introduktion som “AC/DC ar ett battre band an Metallica och det arme ar inte uppe forut debatt.” Nar du skickar ett sadant bud kommer hon med storsta sannolikhet att ge besked dig. Sang oss plocka en titt pa fler sadana arme ideer.

Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.

Det ar minsann ett forsok att bevisa nagot forut dem och far dig inte att kika cool ut. Tvartom, det verkar mer som vulgaritet pro kvinnor. Mjalthugg dig darfor franvarande fran att valja sadana bilder. Valj bra bilder dar du ar mer oforstalld. Sak ar att en av var tids storsta sjukdomar ar falskhet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *