Badoo ar en gratis dejtingtjanst men har premiumfunktioner

Badoo ar en gratis dejtingtjanst men har premiumfunktioner

Hur du andrar din bio gallande Tinder

Karnutbudet ar helt gratis men nagra av de som betalas pro funktioner https://kissbrides.com/sv/mexikanska-brudar/ ar varda att ha om du anvander appen kopiost. Som vanligt anvander de prenumerationer pro att halla dig uppkopplad och rulla fran manad till manad. Ifall du vill plocka en mellanakt, hur anser du upp ditt Badoo-abonnemang?

Appar kan besta fyndiga nar det galler att sluta. Vissa kommer att ”glomma” att du avbokade, andra kommer att fortsatta att debitera dig tillika nar du avbokade och vissa kommer sannerligen att enda plocka kosing. Du kan inducera vilken vag Badoo gar i genom att beratta upp ditt abonnemang pa sjalva plattformen och dubbelkolla pa din mobilplattform blott forut att besta saker.

Du kan bekosta pro Badoo via kreditkort eller PayPal aven sa sjalv ska presentera dig hur du avbryter dem samt.

Fullgora ditt Badoo-abonnemang

  1. Logga in kungen ditt Badoo-konto och valj menyn Installningar fran kuggikonen uppe till hoger.
  2. Valj avbryt prenumeration.
  3. Valj bryta prenumeration igen pro att bekrafta ditt votering.

Ditt konto kommer att aterga till ett gratiskonto nar din premiumperiod loper ut. Att stoppa din prenumeration stanger inte ditt konto utan enbart konverterar det till ett gratiskonto och tar bort premiumfunktionerna du anvande. Ifall du betalar med kreditkort kommer den har metoden samt att avsluta det.

Ifall du anvander Badoo gallande mobilen bor du aven kontrollera din plattforms prenumerationsinstallningar for att se till att det ar avbokat dar samt.

For Apple-anvandare, forut att ga till den arme sidan forut att avsyna vilka prenumerationer du har. Du kan ocksa avsyna direkt fran din telefon:

  1. Starta appen Installningar gallande din telefon.
  2. Valj iTunes & App Store och logga in med ditt Apple-ID.
  3. Valj Prenumerationer och betrakta igenom listan.
  4. Valj en prenumeration att avbryta.
  1. Inleda Google Play handelsbod pa din telefon.

Att avbryta kungen din telefon inneha samma effekt som att sluta direkt med Badoo. Du kommer att behalla anvandningen av dina premiumfunktioner tills din betalda period ar slut och kommer enar att aterga till ett gratis konto.

Ifall du betalar med PayPal ar det vart att logga in pa ditt PayPal-konto och kontrollera dina aterkommande betalningar for att trygga att prenumerationen absolut avslutas.

Om du inneha nagra problem med att fullborda ditt Badoo-abonnemang finns det en kundtjanstlank pa din kontoprofilsida. Du kan klicka gallande det pro att kontakta kundtjanst och forhoppningsvis ringa en losning. Problem med att stoppa prenumerationen fran Badoo hindrar dig dock ej fran att knysta upp det kungen din mobila plattform eller fran PayPal.

Pausa eller stryka ditt Badoo-konto

Ifall du avbryter for att du tar en paus fran internetdejting eller Badoo i synnerhet, kanske du vill pausa eller stryka ditt konto. Du kan sjalvklart ljuda det vara igang, men ifall du staller det gallande is for att du traffat nagon, kan det vara krangligt att ge ett livedejtingkonto ifall du far ordna pa det.

Att pausa ditt Badoo-konto ar inte mojligt sa du tvingas antingen ignorera det eller stryka det. Kika hur ditt nya affar gar eller din time out och hamta ditt konto upprepa nar du ar redo. Sa vitt jag vet finns det ingen pausmekanism inbyggd i Badoo for att stoppa kontot under tiden du utfor andra don.

Du kan dock stryka ditt konto. Ifall du inleder ett karleksforbindelse och vill garantera dig om att det inte finns nagra aktiva dejtingkonton att finn, ar det avgjort nagot att dryfta att sluta. Det betyder att du tvungen stalla in allting aterigen ifall det gar felaktigt, men det ar inte sarskilt optimistiskt!

Nar du har raderat det inneha du 30 dagar kungen dig att forandra dig och ateraktivera ditt konto. Om du ateraktiverar inom den tiden atergar ditt konto till att vara aktivt och du ar igang. Ifall du kommer aterkomst till Badoo efter att de 30 dagarna ar slut tvungen du skapa en ny profil. Det ar inte sa inte bra darfor det ger dig chansen att prova nagot nytt!

Ifall du avslutar ditt Badoo-konto, glom inte att ta bort det fran Facebook eller vilket socialt natverk du lankade det till.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *